Blå himmel och kylig vind

Hela dagen fram till eftermiddagen hade vi sol men sedan kom molnen och även en väldigt kort regnskur. Det var dagens väderrapport.

Vi fick en stor kasse apelsiner idag med och det passar väldigt bra då det är dags att göra mer juice i morgon. Sydfranskans bror har ett jättestort apelsinträd så detta kanske inte är sista kassen. Vi är ju glada då apelsinerna i affärerna inte blivit riktigt billiga ännu. Viktigt med c-vitamin och allrahelst under vintermånaderna. Vår läkare skriver ut d-vitamin på recept till oss och jag tar en ampull varje månad medan JR äter en tablett om dagen. Vet inte varför vi får olika men så är det.

Dessa två behöver inte några extra vitaminer mer än de får i sin mat varje dag.

Morgongymnastiken sköter de bra och efter ett par matcher är de nöjda.

Vi har börjat höra lite annorlunda fågelkvitter nu och misstänker att en del fåglar är på väg norrut från övervintringen i Afrika. JR har sett rödhaken, men det har inte jag gjort.

Idag kom det första överkastet och i morgon kommer det andra. Vet inte varför de delat upp leveransen men för oss spelar det ingen roll. Så snygg färg och vi är nöjda. Bild kommer när jag städat ur i sovrummet och lagt på dem. Jag har väl berättat att jag ska sy nya gardiner till sovrummet? Men jag har inte köpt tyg ännu och så måste jag ta ner de gamla så jag kan ta mått. Men det blir ett tyg med något blått och en accenturfärg. Vi får väl se vad jag hittar i tygaffären.

I morgon är det dags för JR att göra en del inköp. Jag ska pressa x antal apelsiner och sedan bara vara. Det blir säkert en bra dag.

2 svar på ”Blå himmel och kylig vind

  1. Underbart med så generös granne som kommer med apelsiner till er. Vitaminer är viktigt att få i sig.
    Roligt med lite nytt emellanåt.

Lämna ett svar