Fredagen den 13:e

Har aldrig upplevt denna dag som olycksbådande då ingenting har hänt när denna dag inträffat. Så blev det idag med. Ingenting konstigt hände utan allt har varit precis som vanligt. Förresten är 13 mitt turnummer så varför skulle jag ha otur idag? Inte en chans. Men sol har vi haft i överflöd och jag har njutit av den då jag varit hemma och utomhus hela dagen. JR fick äran att köra till Super-U och inhandla diverse saker som vi behövde. Det viktigaste jag kunde komma på var är bomullsrondeller. Väldigt viktigt för mig.

Små långa molnkorvar rörde sig över himlen idag och jag tror många vädernissar hade tycke att de var intressanta. Jag tyckte att de var vackra. Man ska inte underskatta molnen för de kan vara riktiga konstverk. Jag vänder ofta blicken mot skyn och även på kvällen då vi går ut med hundarna. År det stjärnklart eller molnigt? Vi letar ofta efter ISS som syns väldigt tydligt här nere och även den kinesiska motsvarigheten.

Jag och Lino var ensamma en hel del av dagen då JR bokat tid för Turbos vaccinering. Vi har lite bråttom då hon är inne i sitt löp och har börjat blöda. Så nu har vi tre till fyra veckor av jobb för att förhindra vissa kärlekslekar. Nu är ju Lino kastrerad men det är så onödigt att han ska inledas i frestelser. Så nu är vi sedlighetspoliser på tå. Vi är vana efter tidigare år och nu har vi bestämt att Turbo blir vår sista tik. Ja, det har varit jag som velat ha tikar och nu får jag ge mig då JR vill ha hanar i framtiden. Kan man få hanar som Lino är det absolut inga problem för mig.

Idag har de målat vår gata på baksidan i massor av färger och streck. Det är väl gas, el och vatten som de märkt ut. Men vad ska de göra här? Oj, Lino får mycket att bevaka här. Bara att vänta och se vad som kommer att hända.

Jag och Lino tillbringade eftermiddagen ute alldeles själva då JR gick till veterinären med Turbo. Först var han alldeles otröstlig men sedan lugnade han ner sig. Det dög bra med mig och sedan stod vi på baksidan och tittade på när de kom gåendes tillbaka. Glädjen var enorm och sedan var allt väldigt bra igen. Han är så mån om att alla ska vara tillsammans.

Det kan bli något vackert av det som inte är så levande just nu. Detta är mon popcornbuske som inte ska klippas förrens i vår. Mars kan jag tänka eller tidig april. Vi får se när det blir riktig värme på nätterna. Nu har vi ca +7 och det är lite kallt för små buskar.

Vacker solnedgång sade JR:s dator och jag skyndade till fönstret och nog hade datorn rätt. Väldigt fin inledning på helgen.

4 svar på ”Fredagen den 13:e

  1. Det var många färger på gatan. Verkar att bli en del arbete där!
    Moln är väldigt vackra, riktiga konstverk och alltid i förändring.

Lämna ett svar