Duggregn och inte roligt

Lino är inte förtjust i regn och Turbo vill bara ut för att snabbt gå in efter att ha gjort sina behov. Så det blev snabba vändor mellan duggregnet. Ett tag såg det faktiskt ut som att solen skulle bryta igenom molntäcket, men tyvärr blev det inte så. Läste att det snöat i bergsbyarna bakom oss och är så glad att slippa det. Men jag upptäckte något idag och eftersom det var så tråkigt väder hade jag inte kameran med ut. Därför blir det ett foto inom kort på min upptäckt.

macro shot photography of water drops

Jag satte lakanen i tvättmaskinen och JR tog Mackan till Super-U för att veckohandla som kallar det. Då köper han alla basvaror och de som är tyngre. Var ute med hundarna en stund när det var uppehåll men efter ett tag började det att regna igen och så var det så kallt. Därför tyckte vi att det var dags att gå in i värmen. Jag satte mig i soffan med Lino och Turbo nedanför. Lyssnade på en pod och somnade nästan själv. Det tar alltid minst tre kvart för JR att handla och när det är mycket blir det en timme så vi hade en lång skön stund.

white ceramic teacup with saucer near two books above gray floral textile

Efter att ha stuvat in alla varor = mitt jobb, så hämtade JR hem den gula tunnan och rullade ut vår gröna. Sedan ville hundarna komma in och vi var inte sena att göra detsamma. JR tittade på en film Gossip som var mycket rörig och jag tappade intresset rätt snabbt, men i stort sett hela svenska skådespelareliten var med i filmen. Margareta Krook var helt magnifik och unik som skådespelerska. Inte den bästa av Colin Nutleys filmer men som alltid fina bilder och vyer. Han har en underbar känsla för svensk natur.

Just nu känner vi oss lite tilltufsade då vi är lätt förkylda och det är väldigt synd om oss. Äsch så farligt är det inte men det är inte så roligt att snora. Övergående krämpor och annars mår vi bara bra.

JR hade tänkt tända en brasa i eftermiddag men vi har det så varmt i huset att det kändes lite överkurs. Så skönt att inte ha ett stort hus som behöver värmas upp hela vintern. Vi har lika varmt i alla våra rum även om JR har stängt av en del element. I sovrummet har vi aldrig på elementet eller i biblioteket.

Så då har vi startat en ny vecka.

2 svar på ”Duggregn och inte roligt

  1. Förnuftiga hundar som inte gillar regn.
    Hoppas förkylningen har gått över!
    Bra med jämn värme i hela huset.

Lämna ett svar