Trädgårdsliv

Idag blev det ännu varmare och vi har varit ute hela dagen sedan klockan halv tolv. Lino har varit inne korta stunder och druckit vatten men annars har han varit ute och vi gick in först vid 17.00. Då fick de middag och sedan dess har hundarna sovit hela kvällen. Vi kommer säkert att sova gott då vi varit ute vi också. JR sopade uppfarten som var en del skräpig efter blåsten som varit tidigare. Jag har suttit och sytt en del ute och vi åt lunch ute idag. Så vi har verkligen haft en fin dag i trädgården.

Det är så skönt att vi kan släppa på vaktandet nu då Turbo säger ifrån om Lino börjar bli för på. Därför behöver vi inte springa efter dom hela tiden men det är klart att vi tittar till när de far iväg till baksidan. Sedan vill jag ju gärna gå omkring lite då min ankel värker om jag inte rör mig på ett tag. Längtar till jag kan simma mina längder igen för det gör mig så gott.

Beställde en ny outfit till JR igår som han kan ha på morgnar och kvällar. Vi trivs ju så bra i våra vinterpyjamasar. Ska beställa en ny till mig också men väntar till i helgen. I morgon får vi ett paket som JR beställt och det är en ny dörrmatta till hallen. Den vi har börjar gå sönder och vi vill gärna ha en liten innanför dörren.

JR ska köra och köa torrfoder till hundarna i morgon och komplettera en del grönsaker och annat. Jag blir hemma med hundarna och njuter av tillvaron. Nu ska han inte köra så långt så att sitta i en husbil och vänta är inget upplyftande.

Just nu känns det som att vi pustar ut efter en rätt jobbig tid med löp och att axlarna sjunkit tillbaka på sina platser. Livet saktar av och vi kan ta allt i vår egen takt. Såg idag att jag snart måste boka tid till vår läkare för förnyelse av mina recept. Misstänker att det bli en runda med provtagning också efter det. Men så länge det håller oss friska så får man stå ut med det.

Snart har vi avverkat en vecka till och här stundar loven för alla barn. Två veckor har de här och nu finns det snö uppe i alperna och pyrenéerna för den som vill åka skidor.

Vi har en fin stjärnhimmel ikväll och snart fullmåne.

2 svar på ”Trädgårdsliv

  1. Det var en härlig dag tycker jag.
    Roligt att handla lite ibland.
    Skönt när det återgår till det vanliga.

Lämna ett svar