Grattis till Lino idag !!

Vår lilleman blir ett år idag och så han har utvecklats under de fem månader han varit hos oss. Han har växt både fysiskt och psykiskt. Men han är fortfarande vår keliga kärlekssökande kille. Han söker tryggheten hos oss och är lite ängslig av sig. Ingen stor och tuff kille med andra ord. Men så jag kommit att älska denne lille kille.

Jag köpte några klövar igår så idag firade vi med att hundarna fick var sin. Det blev en succe och sedan hade de full sjå hela dagen. Jag satte igång en tvättmaskin och sedan satte vi oss ute i solen en lång stund. Det var varmare idag och vi njöt allihop ute i solen.

Turbo har en favoritplats och det är denna. I skuggan men med en bra utsikt. Det blir ännu bättre sedan när vi sätter upp parasollet. Lino som saknar underpäls älskar att ligga i solen och värma sig. Sällan han föredrar skuggan men mitt på dagen lägger han sig där då det blir för varmt.

Jag köpte även en repboll igår som han har lekt med ordentligt. Det är den som syns till vänster i bild. Tyvärr lät JR honom ta in den igår kväll och då är det bara tugga sönder som finns på agendan. Jag förbjöd sådana saker då den ska lekas med ute i trädgården så ett tag till ska den väl hänga med.

Ny apelsinjuice pressade jag idag och nu börjar kilopriset gå ner ordentligt på citrusfrukterna. Juicen blir så söt och god så där behövs absolut inget sötningsmedel. Ska bli gott till frukosten i morgon. De har lovat ännu varmare väder så det blir en dag ute i trädgården.

Vet inte varför men jag tycker mest om de rundade hörnen så det är därför jag använder mig av den mallen.

Bra början på februari och vi kan nog snart ta av oss fleesjackorna som jag tänker tvätta innan de hängs undan till nästa vinter. Härligt!

2 svar på ”Grattis till Lino idag !!

  1. Grattis i efterskott till Lino. Den vovven är det inte svårt att bli förälskad i.
    Skönt för er att värmen är på gång. Här har vi snövarning!
    Jag gillar också bilderna med rundade hörn.

Lämna ett svar