Äntligen melodifestival

Årets höjdpunkt enligt mig och JR är väl måttligt förtjust, men han får faktiskt genomlida detta program. Tur att det inte håller på hela året då. Lugnar honom med att det snart är dags för Formel 1 på Netflix som jag bara älskar. Oftast tycker vi om samma filmer och program så det är väl endast mello som JR är en del skeptisk mot.

Vi har hängt ute i trädgården hela dagen och det yttrar sig i trötta hundar nu på kvällen. Bra då jag vill koncentrera mig på mellon. Ikväll sänds det från min favoritstad Göteborg. Ja, tills det började bli för rått då och då menar jag kriminellt. Drog till skåne och landet. Min älskade Berrie tyckte att det var en bra idé och så han njöt av livet där. Min tröstehund som jag kallade honom och som äntligen fick den husse som han älskade så högt. Det vill jag tänka tillbaka på idag.

JR var iväg och köpte ny ved idag och det skulle ju kontrolleras ordentligt att den kom in i trädgården. JR får inte köra iväg en gång till. Alla tillsammans är mottot för våra hundar.

Jag fick naturligtvis ta emot JR:s paket idag för han hann knappt köra runt hörnet när leveransen kom. Från och med idag kallar jag honom för direktören för det var en stilig pyjamas som kom. Marinblå med vita kantband. Han är väldigt nöjd med den. Roligt att man kan ge lite presenter ibland. Nu har jag ju ett paket till som kommer nästa vecka och det är till mig. En sommarpyjamas ska väl jag också ha. Flanell tillhör ju vintern eller hur? Så det är snart dags för att byta dress tycker jag.

Nu betar vi av februari och sedan kommer våren precis överallt i västvärlden. Att det är vinter på andra håll får vi glömma eller hur? Må det töa ordentligt för er som inte tycker om att halka runt på isen. Ni andra kan njuta av vintern och snön.

4 svar på ”Äntligen melodifestival

  1. Eftersom radion alltid är på fyran så lyssnar jag på mello samt titta lite på play emellanåt. Passar mig utmärkt. Gillar det sisådär.
    Vovvarna har tydligen superkoll när JR är ute.
    Härligt att ni kan vara ute så mycket det längtar jag också efter att kunna vara.

Lämna ett svar