Fina vädret fortsätter

JR har redan provat sin nya pyjamas som egentligen är lite för tunn just nu, men han ville så gärna. I morgon ska jag sy upp byxorna som alltid har för långa ben för oss. Vi har väl krympt på längden och ökat på bredden som de flesta gör efter femtio. Nu är vi ju efter sextio och närmare sjuttio så jorden närmar sig. Men vi har ju skaffat oss en toyboy i Lino så vi håller oss ungdomliga.

Jag har också beställt en sommarpyjamas med ett fint mönster på. JR har en marinblå med vita kanter. Lite mer strikt och manligt. Han är en del konservativ när det gäller klädseln. Fast en ny läderstetson har hamnat på hans huvud och den gillar han. Jag känner mig mer boho-style och tillbakalutad i min stil. Men JR har haft kostym och kavaj i stort sett hela sitt professionella liv och det är inte så lätt att ändra stil. Det kommer så smått. Jag har kanske inte berättat att jag köpte en kaftan förra året och nu ska jag snart få använda den. Hittade även helt underbara snickarbyxor med ett väldigt fint motiv. Tror de är i linne men de passar så fint nu i sommar. Jag ska fota dem när de kommer både min sommarpyjamas och snickarbyxorna.

Vi har varit ute idag ända tills hundarna skulle få sin middag vid 17.00. Under tiden byttes vi om att göra rent golven inomhus. JR körde snabeldraken och jag moppade så nu har vi rena fina golv igen. Nytta med nöje. En god galette fick bli vår sena lunch och JR har alltid ett stekt ägg till dem. Ikväll har vi nöjt oss med en tjock kokt korv från Lidl och korvbröd. Varför konstra till det varenda dag?

Men alla dagar har ett slut och en snabb toalett sedan går vi väl in tycker Turbo. Hon blir alltid så superlugn efter sina löp. Det vill säga när hon inte tror att hon ska ha valpar vilket hänt ett par gånger. Då blir hon så orolig och får ingen riktig ro. Inte roligt med skendräktiga tikar. Nu verkar hon inte hamna i det men man vet aldrig helt säkert.

Men vi gör som hon vill och drar oss inomhus för denna dag. Dags att ta kväll även om det fortfarande är ljust ute. Men hundarna behöver sova och vi ta det lugnt. Det är en ny dag och vecka i morgon.

2 svar på ”Fina vädret fortsätter

  1. Roligt med lite nytt ibland förstår jag.
    Skönt för både Turbo och er andra tre att hon nu är sitt vanliga lugna jag igen.
    Enkelt och lättlagat är ofta gott och det är det som är viktigt.

    • Jag går ju omkring i mina svarta snickarbyxor hela vintern. De har hållit i fem år och nu börjar tyget bli utslitet. Så jag köper inte kläder i onödan.

Lämna ett svar