Det blev lite mycket idag

Solen värmde och jag öppnade min klipperia efter att morgonens bestyr var avklarade. Tog sommarfrisyren för JR och det blev kortare än vanligt, men han var nöjd. Inte snagg men på gränsen blev det. Nu ska jag väl kunna hålla min klipperia stängd ett tag tänker jag.

Gissa vad? Jag tror att jag lyckades att skaffa mig ett litet nätt ryggskott när jag bäddade sängen i morse. Jodå, nog ska man få till lite ryggvärk också. Men jag har tvättat lakan ändå och sedan satt jag som en tvättsäck i stolen ute.

Posten kom och vi fick ett brev från vår internetleverantör. Gratis fiber och installation samt samma månadskostnad som vi har nu via adsl. Det ska de förresten börja avveckla så fort det går. Vad hade vi att välja på? JR ringde och nu kommer en tekniker på månad i nästa vecka. Sedan tog JR teslan till vår bilverkstad för det verkar som att det är dags för oljebyte i Mackan. Han fick tid på torsdag denna vecka. Jaha, då var nog denhär veckan uppbokad rätt bra då.

Vår grannes tös har fått sitt andra barn och det är ju så roligt. Sedan såg vi en klunga människor som stod och diskuterade bombhuset. Det verkar som att det är det huset som ska bli ett trevåningshus. Ska bli spännande att se utvecklingen.

Men någon måtta får det väl vara på projekten eller? Inte då jag satte igång att klippa ner popcorngräset och det var ingen rolig historia. Någon eller båda hundarna hade använt busken som pissoar. Jag hade ju handskar men lukten gott folk var inte mysig. Men nu är det gjort och var jag klar där? Nehej då. jag har rivit bort gammalt mög och sått nytt popcorngräs. Nu är det bara att vänta och se hur det artar sig.

Jag trampade i hundskit idag också. Jäck och det var inte roligt att spola bort heller. Men så är livet inte bara sol och värme. Var ju runt och tittade på rosorna och det är inte en så rolig titt. Tror jag behöver köpa minst tre nya för de gamla har packat ihop och dött. Men så är det väl överallt. Så var det tulpanerna då, som jag inte har en aning om ifall jag har några kvar. Men nu börjar det klia i fingrarna att börja på trädgårdsarbetet. Ryggen blir ju bra om några dagar så då är det dags att greppa B&D för lite tjänstgöring.

Efter en dag utomhus är man riktigt trött och då orkar man inte hålla ögonen öppna. Måste ju förbereda sig för nästa dag som kan bli lika eller ännu mer spännande än idag.

2 svar på ”Det blev lite mycket idag

  1. Hoppas att din rygg snabbt blir bra.
    Absolut äckligt med busken som var nerkissad samt att trampa i en hundblaja.
    Ska bli roligt att se vad för rosor det blir?

Lämna ett svar