Jag hatar mygg

Vi har ju haft underbara sommardagar under denna helg och vad vi njutit. Men så kommer det negativa med sommaren – mygg och de har en förkärlek till mitt blod. Nu har jag ett bett på ovansidan av foten som kliar något så in i he-vete. Tyvärr verkar vårat myggstick vara på upphällningen och jag hinner inte mer än skriva detta så har jag fått ett myggbett på armen. Jag tror jag blir tokig. Nu får jag lida för den underbara dagen då jag suttit ute och sett citronfjärilar flyga omkring.

Men dagen har varit helt fantastisk. Lino har haft fullt upp med lösa hundar och tanter med hundar och allt annat. Han är i en ålder då allt är farligt som någon med dramaten en rullstol och en kille med ryggsäck. Men så kommer tröttheten och han orkar inte mer och då sitter vi här och bara myser.

Nu börjar en ny vecka och förhoppningsvis ska den inte innebära annat än hemma strosande. Jag vill plantera popcorngräs och så ska JR få sitt hår friserat för nu ser det lite väl rufsigt ut. Dags för vårfrisyren hade jag tänkt mig. Vi får väl se vad JR tycker om slutresultatet. Jag är ju självlärd och har sagt att han får gå till en riktig frisör men han vill inte så då får han nöja sig med min klippning. Jag gör som jag tycker.

Nej, det kommer inte någon bild på JR och hans hår vare sig före eller efter. Vi är inga influencers som ska visa upp vare sig kläder eller annat på oss själva. Livet är så mycket större än bara oss. Jag har känt mig så innerligt tacksam för vädret idag och att vi bor här. Lyckokänslor har strömmat genom mig. Det blev ju så bra.

4 svar på ”Jag hatar mygg

  1. Fy tusan för myggbett, jag får alltid många.
    Övertygad om att JR blir nöjd med friseringen. Underbart med lyckokänslor.

    • Myggen är så giftiga i början av sommaren. Okej det är väl inte sommar eller ens vår ännu, men myggdjävlarna bryr sig inte om det. Jodå JR blev mycket nöjd med klippningen. Man lär sig en hel del på Youtube.

Lämna ett svar