Slutet på februari

Man får många påminnelser om tidigare år just på detta datum. Många foton med massor av snö och hundar som är villiga att gå inomhus. Därför var det så skönt att se en värld utan snöflingor eller snö på marken. Det var inte strålande sol och på baksidan av huset blåste det eftersom vinden kom från norr och bergen . Men på framsidan var det lä och riktigt skönt när solen blygt visade sig i korta stunder. Därför såg vi till att vara ute största delen av dagen. JR tog teslan och provianterade lite och jag körde en maskin med tvätt och bäddade sängen.

Lino hade full kontroll på folket som idag rörde sig på vårat vinfält. Men Turbo har sett dem förut och vet att de inte gör något intressant.

Dags att klippa grenar som inte ska vara där. Jag har kikat på mina blåregn och insett att det är dags att klippa dem också. Men jag vill ju så förtvivlat gärna att det blir lite varmare ute innan jag drar igång med trädgårdsarbetet. Men nu kliar det i fingrarna att få börja på riktigt. Som sagt bara solen dyker upp igen och det blir varmare, men det ska det ju bli.

Våren är på väg var man än bor på denna sidan av jordklotet. På den andra sidan är man på väg in i hösten och då bor man troligtvis i Australien. Men snö vete tusan om de har där.

Så nu säger vi godnatt med en bild från vårat fönster ikväll.

4 svar på ”Slutet på februari

  1. Skönt att kunna vara ute när solen värmer.
    Blir desto roligare när du kan sätta igång med trädgården igen.

Lämna ett svar