Hur kunde jag missa

Fick en konstig känsla idag att jag glömt skriva ett inlägg igår. Hemska tanke men det stämmer faktiskt. Skyller på att jag var så enormt trött igår och faktiskt nickade till vid datorn. Jag tar ju min pollenmedicin nu och den gör mig extra trött. Ja, jag skyller på det och då känns det bättre. Men ni fick ju inte se den fina bilden jag tog på hundarna och som jag jobbade för att få till den.

Tog flera stycken men tyckte att denna blev bäst. Eller kanske inte? Men den är bra. Vi hade sol igår och vädret blev bara bättre idag då temperaturen steg ytterligare några grader. Vi har haft så mysigt ute och nu börjar vår härliga tid. Som jag sade till JR idag så är det snart t-shirt dags.

Idag städade de vinfältet och nu är det snyggt och fint. Alla kvistar är borta och gissa om det krasade när traktorn körde med sin manuck. Jag blev lite påmind om när benen i min fot och ben krasade då jag föll och bröt skiten. Det ljudet glömmer jag aldrig. Som torra pinnar bryts. Nog för att jag är över femtio men det kändes lite förnedrande att det skulle låta så torrt. När nu lägger jag bort det, vinfältet är snyggt nu.

Det var annars väldigt lugnt här precis som det oftast är på helgerna. Endast fågelkvitter hörs och en och annan hund som skäller långt borta. En bil som absolut måste gasa på när den kör på leden från byn. Ett flygplan som är på väg någonstans. Sedan Lino som fått syn på en mus eller en lös hund som springer ute på gatan.

Det var en kort resumé av dagens händelser. Jag passade på att torka bort damm överallt med min caroline och även pressa ny apelsinjuice. Om någon undrar vad caroline är så är det ett suveränt rengöringsmedel som finns här nere. Det finns både som våttrasor och i flytande form. Jag kör mes med den flytande som jag blandar med vatten och torkar sedan med microfibertrasor.

Nu är det strax söndag och ännu en solig dag väntar oss har de sagt. Härligt med den blå himlen som bara finns här nere.

2 svar på ”Hur kunde jag missa

  1. Skönt att det bara var ett misstag.
    Bilden på hundarna är jättefin.
    Grenarna på vinfälten och andra buskar ser ännu lita kala ut men nu går det snart fort när värmen kommer.

Lämna ett svar