Inte bara golv

Vi har gjort mer än dammsugit golven och moppat dem idag. Men de var vår huvuduppgift idag. Två veckor har förflutit sedan vi sist moppade så de var smutsiga. JR har köpt ett så miljövänligt medel att göra rent golven med. Det luktade svagt av citron och det är så fräscht.

Tror vi börjar få en del ordning på vad Lino ska skälla på nu, men som sagt så ska man inte ropa hej för tidigt. Vi jobbar på det så det ska nog bli bra till slut. Turbo hjälper så gärna till tycker hon i alla fall. Just idag har trädgården fått vänta lite och vem har bråttom? Ja, inte vi det är säkert. Jag tror att jag måste köpa minst tre nya rosor till baksidan i år. Men det är så trädgårdslivet är. Allt överlever inte vintern.

Dessa två buskar verkar vara still going strong för nya blad är på gång och kanske kommer de att ha massor av rosor efter någon månad. Vi planerar att köra en tur till bl a Jaia i veckan som kommer. Men inte på måndag eller tisdag då det ska vara generalstrejk i hela landet. Man protesterar mot den nya pensionsreformen som Macron vill införa. Man ska gå från den gamla pensionsåldern vid 55 till 65, men allt ska ske under en tio-års period. Som svensk tycker vi att det känns lite märkligt att protestera mot det. Men vi får väl se hur det går och jag tror Macron kommer att få igenom det för han har inget att förlora eftersom han inte kan bli omvald en gång till.

Jag suktar lite efter en jumpsuit som verkar så enormt behaglig och som troligtvis skulle vara väldigt skön att ha nu i sommar. Ska jag eller ska jag inte? Tror att jag kommer att köpa den men nu efter tre veckors övervägande har jag nog bestämt mig. Så nu är det väl färgen jag ska bestämma mig för. Den finns i massor av färger och jag vill inte vara alltför tråkig men inte för prålig heller. Klart att jag har betänkligheter eftersom jag köper kläder så sällan och endast vill ha kläder som jag vet att jag kommer att använda.

Då startar vi en ny vecka snart med en början som innebär strejk. Men vad gör man då? Jo vi sätter oss nog ute i solskenet under parasollet och kör en ministrejk. Man ska väl sympatisera eller hur?

2 svar på ”Inte bara golv

  1. Jämt lite jobb med en unghund innan dom lärt sig hur det ska vara.
    Allt kan ju inte göras på en gång. Sympatistrejka är en bra ide.

Lämna ett svar