Vi gick iväg

Äntligen har blåsten mojnat och vi slipper tugga sand längre. En hel del moln på morgonen som skingrades rätt snabbt och solen bröt fram. Jag var snabb och satte igång en maskin med våra lakan. Vill gärna hänga upp dem snabbt så de hinner torka. Vi satt ute en stund innan det var dags att gå in och äta frukost. Bestämde att idag var det en bra dag för att hämta våra mediciner och jag ville ha ansiktskräm mm. Eftersom vi inte tycker om att stressa så skulle vi gå efter klockan två då lunchstängningen var över. Därför kunde jag hänga ut lakanen innan och det var bra då de var torra vid 18.00.

Jag valde att inte ta med kameran då jag ville ha mina händer fria och uppmärksamheten på Turbo hela tiden. Vi gick nere vid vinfälten och då behöver vi korsa leden två gånger, vilket är lite nervöst för mig. Jag har blivit det efter att min älskade Ragnar blev påkörd och avled av sina skador för flera år sedan. Men jag kan fortfarande uppleva ögonblicket och allt efter det som att det var igår. Men idag gick våra övergångar bra trots att Turbo är en del stissig. Alltså inga foton från idag så det blir lite återblickar från den 17:e april andra år i vårat liv.

2013 var vi en tur med husbilen till Öland med JR:s mamma kallad farmor av oss alla. Då var marken täckt av scilla så det lyste blått överallt. Vi var så glada att kunna ge henne denna upplevelse som hon verkligen uppskattade.

2014 var vi på vår första hundträff för Sarloos wolfhound då vi blivit ägare till Kuma till höger på fotot. Söta Nellie var vår sjukorsblandning och hade en hel del malanios i sig. Hon var min tös och luktade tvål på hjässan. Jag brukade köra ner näsan på hennes hjässa och snosa. Hon luktade så gott. Vid det tillfället var vi ägare till tre hundar och jag gick med Unkas och fotade vårat sällskap.

Bröderna brothers älskade varandra och blev otroligt tajta med åren. Unkas och Kuma fann varandra nästan direkt och när Nellie somnade in tydde de sig till varandra ännu mer.

Våren i skåne och avslutar bildkavalkaden denna gång med ett foto på en liten del av vår vanliga promenadväg. Detta är 2016 och det var som vanligt mest grå himmel med en hel del duggande om dagarna. Vi hade börjat tänka på att göra en stor förändring i vårat liv. Satt ofta och tittade på program som En plats i solen och liknande. Frågan var bara till vilket land vi skulle sätta våra nya bopålar. En fråga som sakta mejslades fram. Vi började ha en plan.

Så låt inte andra styra dina val utan gör dem själv vad andra än säger.

2 svar på ”Vi gick iväg

Lämna ett svar