Det sket sig som man brukar säga

Det har regnat under natten men när vi steg ut så hade det mesta torkat upp och det var torrt och skönt. Både hundarna och vi tvåbenta var lika glada. Temperaturen steg och på dagen hade vi +30 i skuggan. Då bestämde sig JR för att det var dags för shortsen. Jag har ju gått i det hela månaden men alla är inte lika varmblodiga som jag. Poolen håller +24 så det går åt rätt håll. Sommaren är här med både regn och sol.

Jag tog ut min klädpåse till tvättstugan och satte igång den, trodde jag. Vi åt frukost och gjorde oss klara och så hör jag JR ropa på mig från verkstaden/tvättstugan. Maskinen stod och blinkade, skit också! Jag hade inte satt på vattnet utan bara känt på kranen och det var verkligen otvättat. Så jag vred om kranen och så satte tvättmaskinen igång att tvätta alla kläder. Nu hade jag förlorat två timmar för klockan var nästan tolv och då hade jag tänkt att hänga allt på tork. En miss i protokollet. men som ändå var rena turen, för vid 15.oo kom en störtskur och vi gick inomhus. Tror att om tvätten hängt ute så hade jag blivit ännu mer besviken.

Men vi fick en fin dag utomhus och hundarna kunde äta sina morötter ute. De älskar att få dessa på förmiddagen som mellanmål. Dessutom är det bra med råa morötter då de förhindrar att analsäckarna fylls. Vi har haft hundar som fått problem med det tidigare och kan man få i dem morötter så slipper man sådant.

Efter regnskuren gick vi ut igen och satte oss då det verkligen var varmt. Än så länge är inte marken mättad på vatten så det sjunker undan snabbt och vårat plastgräs torkar snabbt. Solen kom också fram. Jag hämtade den färdiga tvätten och hängde upp den i dressingroom med luftfuktaren igång. Törs inte lita riktigt på vädret i morgon heller men då blir det säkert soligt eftersom jag inte har någonting att tvätta.

Ska till vår läkare för att förnya mina recept på eftermiddagen och sedan till apoteket för att hämta ut dem. Det blir morgondagens projekt för mig. JR kör mig och hundarna får hänga med. Men sedan ska jag ta kompledigt resten av dagen och bara ta det lugnt. Kanske läsa, skriva eller teckna. Det som faller mig in.

Lillelördag i morgon och ha en fin sådan allihop.

2 svar på ”Det sket sig som man brukar säga

  1. Det var ju tur i oturen. Gäller att komma ihåg allt.
    Är väldigt bra med plastgräs verkar det som. Är ju grönt också.

Lämna ett svar