Oj vad det har regnat

Tror att det åskade inatt för Turbo kom flygande upp i sängen och Lino flög ur den. Yrvakna försökte vi få hundarna lugna och somna om. Men efteråt hade vi svårt att sova gott då hundarna låg mer eller mindre ovanpå oss. Jag har så svårt att somna med någon hund som ligger på mitt vänstre ben som innehåller diverse plåt och cement. Så det blev korta snuttar vi sov , men eftersom vi inte måste upp någon viss tid kunde vi slumra rätt länge idag.

Jag har lite svårt att fånga Linos framfart men det bryr han sig inte i och det får bli lite som det blir just nu. Ska inte tjata om objektivet för det är egentligen väldigt behändigt då det inte är så stort. Jag passade på att tvätta lakan då solen kom fram och det blev riktigt varmt ute. Nu kröp temperaturen upp till +26 igen efter att legat på blygsamma +22 i några veckor. Vilken skillnad och vad jag kan se så ska värmen bestå.

Jag tog en promenad runt i trädgården för att se så alla växter och blommor mådde bra. De såg ut att ha klarat sig bra eftersom det inte varit så kraftigt regn. Jag blev glad att min tvätt torkade på två timmar eftersom solen är så stark nu. Nu hoppas jag på samma väder i morgon då jag har kläder som behöver tvättas. JR sopade uppfarten som var väldigt skräpig efter all blåst och regn.

Hundarna hade ett litet snack med grannens hund på andra sidan häcken. Den är snäll men ack så skällig så efter ett tag tog Madame B in hunden och vinkade åt mig. Lino låter som en gisten dörr när han pratar med hunden och även med de människor som pratar med honom. Det låter lite lustigt men han skäller inte. Det gör han endast på folk som går med dramaten och det är ju ofta ungdomar som har sådana med sina skolböcker när de kommer och går från skolan. De har inga skåp för böckerna som skolbarn i Sverige har. Så stackarna får släpa med sig böckerna varje dag.

Jag hann precis ta in alla lakan och tog ett foto när solen var på väg ner. Kort efter detta foto seglade svarta moln över skyn som hotfulla piratskepp. Himlen öppnade sig och det både blixtrade och åskade ordentligt under tiden molnen seglade. Nu regnade det rejält också och det varade väl i två timmar för att sedan upphöra. Vi behövde verkligen inte mer regn men det ansåg väl vädergudarna. Hoppas att det torkar upp tills i morgon.

4 svar på ”Oj vad det har regnat

  1. Tur du hade som fick tvätten torr innan det började regna igen.
    Tror Lino skäller för han gillar inte ljudet som dramaten ger ifrån sig.

Lämna ett svar