Inget bad men vattnet är blått igen

Till vår glädje blev inte vattnet i poolen inte grönt utan hämtade sig under natten. Så idag har JR kört dammsugaren noga för att få sidorna rena från de alger som satt kvar. Så nu är poolen så fin så och hade vattnet kommit upp till mer än +27,5 som det var idag så hade jag baske mig tagit ett premiärdopp. Men JR var precis lika feg som mig så vi badkrukor väntar in rätt temperatur.

Två trötta hundar och vi är rätt trötta också. Natten var hemsk i flera avseenden. Jag tänkte dra in ac-n igår när vi lade oss men tänkte att en natt till skulle vi nog klara. Jag har svettats och vid något tillfälle kändes det som att mitt skinn kokade. Tror Lino var varm också och han vaknade hela tiden och studsade upp och ner ur sängen. Till råga på allt bestämde han sig för att ligga tätt intill mig med huvudet på mina ben. Så fort jag behövde röra på mig studsade han ur sängen och sedan upp igen och samma visa om igen. Nej, ingen höjdarnatt för någon av oss. JR hade ont i ryggen av att ha burit vatten igår då han fick upp ett inlägg i sin mobil om att de skulle stänga av vattnet på vår gata. Jag fick inget men ett om att den gula tunnan skulle rullas ut som idag tisdag istället för söndag då det var röd dag här igår.

Det var ingen avstängning av vårat vatten utan JR måste ha fått ett gammalt meddelande på sin facebooksida. Men nu hade vi våra kannor fyllda och två dunkar så hundarnas pool fick en dunk vatten och ikväll har vi vattnat i trädgården. Så vattnet gick åt och jag slapp bära så många kannor.

Nu är jag glad att jag paxade att vattna framsidan som är i skuggan på kvällen och inte baksidan som badar i sol. Mindre svettigt. Jag har inte gjort så mycket idag mer än att köra en maskin med kläder och nu är allt tvättat för denna vecka. JR tog teslan till Super-U för att handla lite småttan och gottan. Min tomatjuice var slut och det bara måste jag ha till frukost.

Det både blommar och doftar nu. Så vackert och idag invigde jag en av mina sommarklänningar. Köpte två klänningar när vi flyttade hit och gissa om de har varit underbara att ha varje sommar. Måste hitta fler som jag kan ha men det är inte så bråttom har ju endast haft dessa i fyra år. Brukar nog ha mina kläder i minst tio år och oftast längre innan de kasseras.

Nu har vi inga måsten i morgon och det är så skönt, men som vanligt hittar vi alltid på något att göra.

2 svar på ”Inget bad men vattnet är blått igen

  1. Så bra att poolen fick fint vatten igen. Väntar med spänning på ditt premiärdopp.
    Fy för jobbiga nätter.
    Inget slit och släng förstår jag.

Lämna ett svar