Dags för klippning och hundlek

Morgonen bjöd på sol och vi satte oss på våra stolar ute och då vi föredrar skugga kör vi buss den tiden på dagen. Idag lastade en bil av med grejs som tydligen skulle ligga på huset och det blir tydligen ingen källare trots allt. Ett tag trodde vi att det till och med skulle bli ett garage under huset så djupt grävde de. Men de arbetade snabbt och var klara till lunch så vi blir ju inte direkt störde av bygget längre.

Ju längre dagen led ju molnigare blev det men värmen var kvar. Efter frukost och bäddning, greppade jag mina verktyg som är kammen och saxen. Dags att öppna min frisering för JR:s hår började bli väldigt vildvuxet. Det tog lite tid och jag var faktiskt glad att solen inte var framme hela tiden. JR blev mycket nöjd med min klippning. Jag har studerat klippningens konst på youtube och har tydligen blivit riktigt bra på det. Ja, hur svårt kan det va?

Jag fortsatte dagen med att sköta om mina rosor och klippa bort vissnade blommor. Kommer till min glädje nya som snart slår ut. JR tog teslan till Super-U för vi hade slut på både tomater och morötter. En snabb tur vilket hundarna tycker om. Jag fick mig ett kort prat med vår kära sydfranska som kom till grinden med kex till hundarna. Hon är för rar som köper hundkex enkom för att ge till våra hundar. Som har lekt massor idag.

Varsågod en liten stilstudie på nio foton av hundarnas lek. Jag testar ju mitt nya objektiv nu och även lite olika sätt att visa mina foton på.

Inget regn idag men tre droppar kom precis när vi gick inomhus för kvällen. Men mer blev det inte och i morgon hoppas vi på att kunna vara ute igen.

2 svar på ”Dags för klippning och hundlek

  1. Roligt när det visar resultat med omvårdnaden av rosorna.
    Mysigt att grannen kommer med hundkex till dom. Står kanske och spanar efter henne ibland.
    Fin bildsvit med hundarna.

Lämna ett svar