Nog kom det ett par bom bom idag med

Dagen började med sol och vi placerade oss utomhus i vanlig ordning. JR tog sig an gräsmattan som behövde ansas. Nu är det snurradåren som gäller för klipparen är det ingen idé att köra med. Jag såg molnen komma då han precis nästan var klar.

Jag skyndade mig att ta in kameran, tidningen och lite till. Drog stolarna under parasollet då jag tänkte att vi kunde sitta där. Men regnet tilltog så vi gick in allihop och passade på att äta en galette. Efter ca 20 minuter slutade det regna och väntade tio minuter innan vi gick ut igen. Jag tog skrapan och föste bort vattnet från bordet. Tror det kommit ca 10 ml så det var en rejäl skur.

Hundarna fick sin middag och så satt vi ute ett par timmar till. Himlen förändrades och vi kunde skönja lite blått igen.

Kanske är bom bom vädret över nu? Enligt vädernissarna ska det vara så och om det stämmer ska jag tvätta och hänga lakan i morgon. JR har varit lite grumsig idag då han inte ser fram mot morgondagen då han ska till vår läkare för förnyelse av recept. Jag var ju dit för en månad sedan så jag kan stanna hemma och ta det lugnt. Därför hoppas jag på sol i morgon.

JR passade på att byta soptunna och hundarna brukar alltid stå och vänta vid grinden tills han kommer tillbaka. Sedan blir de så glada när han kommer och det är nästan som att han varit borta väldigt länge. Det är just det som är så tacksamt med hundar att man får ett så översvallande välkomnande.

Snart har halva juni förflutit och i Sverige stundar midsommar. Efter det börjar semestern för de flesta. Vi känner det som att vi redan har semester och det beror på värmen och det liv vi har. Inga måsten utan gör det som faller oss in. Ingen jäkt eller stress. Det är ju så livet ska vara när det är som bäst.

6 svar på ”Nog kom det ett par bom bom idag med

  1. Så fint dom står och väntar på att JR ska komma tillbaka.
    Tycker nog det skulle kännas bra med lite moln och regn nu. Det behövs nu.

Lämna ett svar