Bara sol idag

Så skönt att åskvädret är borta. Jag firade stort genom att sätta lakanen i tvättmaskinen. Här skulle tvättas minsann. JR hade en tid att passa och var inte på sitt bästa humör. Han skulle till vår läkare och befarade att det skulle bli prover mm. Men han behövde inte alls vara orolig för något sådant. Han klarade besiktningen och nu kan han slappna av tre månader till. Vi måste förnya våra recept var tredje månad och får en genomgång av våra kroppar.

Efter att jag hängt upp lakanen satte jag mig ner och bara njöt av livet. Man behöver ju inte jaga runt och leta sysslor hela tiden. Idag var det nära att Lino gått i sin pool men så var det något som kom förbi och störde honom.

Ett flygfä satte sig på JR:s sandal och vägrade släppa taget. Tillslut fick JR den att välja en annan plats att sova på. Har aldrig sett något liknande och den blev tyvärr lite suddig men så är det i stundens hetta.

Fram mot dagens slut och kvällens början var vi nog lite trötta allihop. Men kvällen var ljum och vi orkade inte gå inomhus. Men hundarna var ordentligt trötta så det var lika bra att säga hej då till trädgården för idag.

Så godnatt alla grodprinsar och grodprinsessor.

2 svar på ”Bara sol idag

  1. Härligt att JR blev godkänd!
    Skönt att bara sitta ner och inte göra någonting. Det är jag bra på.
    Är det popcorngräs vid dom söta grodorna?

    • Ja det är popcorgräs, jag har en stor kruka också med popcorgräs och så stoppade jag ner några i jorden så nu är det en fin buske. Ska fota och lägga in i bloggen.

Lämna ett svar