Lakan och röklukt i vinden

Varmt idag också och jag tvättade våra lakan i mycket bikarbonat då det var en del fläckar på dem. Men allt försvann och sedan fick de torka i den svaga vind som vi hade idag. När jag bäddat och hängt upp lakanen var jag varm och vi sänkte oss ner i poolen. Så skönt det var och JR som krattat löv från gräsmattan var nog lika varm som jag. Hundarna gick in och lade sig i vårat svala hus.Filmade Lino som strosade runt och tittade på fåglarna i träden och bara njöt av livet. Han kan vara en riktig liten filosof ibland.

Men mest har vi tagit det lugnt denna måndag och lyssnat på dagens sommarpratare. Staffan Westerberg som gjorde vilse i pannkakan. En del kommer säkert ihåg hans konstiga barnprogram och jag kan nog säga att jag inte tyckte om dem. Därför har jag inte sett många av dem. Men sommarpratet var småmysigt. Han är 89 år idag och rullstolsbunden vilket innebär att han har hemtjänst. Så han börjar sitt program med att säga att han har hemtjänst från hela världen. Så är det för de flesta att många invandrare arbetar med detta. Inget ont i det men lite tufft för vårdtagaren om de inte kan så bra svenska.

När vi badade kände åtminstone jag röklukt och det kändes som brand av trä, men i dessa tider vet man aldrig vad det kan vara. Lite otäckt det som sker i Frankrike just nu. Men i vår by är det lugnt och vi är verkligen glada över att vår Mackan har franska plåtar. Hade inte tyckt om att åka runt med svenska just nu. Man pratar till och med om undantagstillstånd och i morgon ska Macron träffa alla Frankrikes borgmästare.

Tur vi har vår trädgård och pool. Vinkade som hastigast till MacScott och hans pojke som är på besök. Han går i engelsk skola och har nog redan sommarlov. Tror de har tre terminer i England.

Tänker tvätta handdukar och badlakan i morgon om solen vill det. Annars ska vi nog bara njuta av dagen och läsa nyheterna.

5 svar på ”Lakan och röklukt i vinden

  1. Skönt att bo ute på “landet” så som det är i storstadsområdena nu. Lugnar nog snart ner sig.
    Så fint att kunna ha öppna dörrar nu så hundarna kan välja var dom vill vara.

Lämna ett svar