Min inköpsdag

Jag har samlat på mig en del som jag vill köpa själv och vi har väntat tills Turbo löpt färdigt. Nu var det en hel del och så var det även Mackan som ville ha en tur för att må bra. Vi styrde kosan ner till Agde och hm, det var kanske lite väl ambitiöst då det är semestertider och väldigt mycket trafik. Vi hamnade naturligtvis i en kö precis innan Agde.

Jag har fotat massor så nu blir det några dagar med foton från vår färd. Börjar naturligtvis från början då vi körde ut på vägen mot Beziers. Vi ville ge oss ut på ringleden runt staden.

Körde förbi vingården som ligger tvärs över vägen. Här är det inte så mycket trafik så vi kunde snabbt ge oss av.

Vi körde leden till rondellen vid Carrefour och svängde av mot Vias som vi känner väldigt väl efter vår tid nere vid Vias plage.

Bi körde förbi Portiragnes och efter en stund körde vi över Canal Midi som inte är så ovanligt här nere.

Tänk att få glida på kanalen i en båt sakta sakta och njuta av naturen. Kanalen går hela vägen från Toulose till Medelhavet och innan dess kan man via en flod från Atlanten ta sig ner. Nu har jag lämpligt nog glömt flodens namn men den som är nyfiken kan ju googla på det.

Fortsätter färden vi gjorde i morgon för vi är rätt trötta ikväll.

1 svar på ”Min inköpsdag

Lämna ett svar