Fredag och vad gör man då tro?

Man ska väl inte börja med en fråga i överskriften, man kan utbildade journalister stava fel och köra med svengelska så ser inte jag att det är något större fel att fråga vad dagen ska bära med sig. Något som jag och hundarna kunde konstatera var att värmen håller i sig och här gäller det att spara på krafterna. Dagen är lång. JR väcktes av grannens hund som skällde och våra var ju så snälla och lät honom sova. Vi satt ute en stund tills hundarna verkade vara lite hungriga. Jag skulle koka ägg och förbereda frukosten.

Resten av dagen har vi mest tagit det lugnt och så har vi blött ner hundarna med våta handdukar. Efter det spred sig ett lugn över dem och de slappnade av ordentligt. Vi tog av poolvattnet som idag höll +30 så det var ju inte kallt. Men riktigt svalkande tyckte vi som sänkte oss ned mitt på dagen.

Sedan har vi lyssnat klart på vår ljudbok som vi verkligen kan rekommendera ; Amerikansk jord av Jeanine Cummins, finns både som ljudbok och e-bok. Så spännande och bra tyckte vi båda. Vi lyssnar ju på våra böcker och jag har fullt sjå med att hitta böcker som vi båda tycker om. Men denna var en absolut fullträff.

Har jag berättat att Turbo och Lino verkligen har blivit riktiga kompisar? Det är så roligt att se hur de söker sig till varandra hela tiden. Tror Lino var den riktiga kompisen som Turbo behövde. Hon roas av hans tokigheter och de ligger gärna ihop om nätterna. I vår säng ska jag nog tillägga.

Som vanligt började vi dra oss inomhus när himlen färgades orange. Det är ju en dag i morgon också. Varm ska den visst bli och vi är förberedda.

2 svar på ”Fredag och vad gör man då tro?

  1. I den värmen så måste man så klart ta det lugnt.
    Finns otroligt mycket böcker som bara väntar så att bli lästa/lyssnade på.
    Så fina dom är tillsammans.

Lämna ett svar