Många bud blev det

Först kom det besked om att min klänning skulle komma den 22:a och igår kom det besked om att den skulle komma den 21:a, inte så bra eftersom jag ska till läkaren för uppdatering då. Men i morse kom det ett mail om att paketet skulle anlända idag. Det var sant för när JR kollade brevlådan så låg min påse där. I Frankrike är postlådorna anpassade till storleken på kartonger och påsar så de behöver inte klinga på grinden.

Jag är mycket nöjd eftersom det egentligen var den klänning som jag ville ha från början. Men jag är ju väldigt nöjd med min andra så nu har jag två fina klänningar utöver de två jag köpte för fyra år sedan. Så härlig kvalité också.

Liten stilstudie på Lino för han är rolig att titta på.

Suck säger Turbo. Hur orkar du?

Vi satt ute tills det mörknade ikväll och då var temperaturen +32 vilket kändes som sammet. Sedan gick vi in och satte oss i ac:ns svalka. Ska bli varmare i morgon med så vi känner oss förberedda och massor av vatten till både oss och hundarna.

3 svar på ”Många bud blev det

  1. Mycket härliga färger, så snygg.
    Vilken stil han har, charmiga Lino.
    Går väl knappast att klara sig utan AC i den värmen.

Lämna ett svar