Viktig inköpstur idag

JR hade bestämt att vi absolut måste köpa en ny fotboll till Lino. Den han köpte på Super-U är mer som konfetti nu och JR har en speciell påse för dessa plastbitar. Jag köpte ju en riktig fotboll som höll i över en månad och inte genererade dessa plastkonfetti. Så det var en ny sådan boll vi skulle köpa. Men först frukost,bäddning och så måste JR göra rent fönstren så jag kan fota.

Varmt idag men soldis så det passade bra att köra en tur.

Vinbönderna har verkligen bråda tider nu och vi har traktorer som kör dygnet runt. Men vi störs inte av det. Druvor in och resterna ut. Tankbilar hämtar och ja jag vet inte allt. Tur att de vet vad som ska göras.

Monstret kom igår och nu ska de skopa igen runt grunden till huset de bygger på vinfältet. Vi kallar grävmaskinen monstret då det låter fruktansvärt om den. Men de var klara lagom till lunch vilket betyder kl.12.00 så det var okej.

En del trafik idag men det flöt på bra och vi hamnade inte i några köer.

Där är affären vi skulle till och det skulle tydligen många andra för någon parkering var inte lätt att hitta. Nu har vi ju ett ekipage på över åtta meter och idag var det en del fnulande tills vi hittade ett ställe att stå på rätt nära ingången till affären. Idag fick JR gå in och jag väntade i bilen med hundarna. Jag blev liiite nervös då en polisbil backade in där vi stod eller där jag och hundarna väntade. Men det visade sig att en av poliserna endast hade ett paket att hämta vid depot som var precis där. Pjuhh….

Det visade sig att det var ombyggnadsrea i affären och därför så mycket folk. JR kom ut med inte en boll utan två. Ja, vi hade ju tänkt köpa en men rea är ju rea så vi fick två till samma pris som en. Lino är i paradiset nu och tyvärr visade det sig att den ena bollen var snarlik den som gav oss plastkonfetti. Men inte lika illa som plastbollen. Den andra tror vi är en läderputa som Lino inte börjat leka med så vi får väl se med tiden.

Hem ljuva hem och i morgon är en annan dag.

2 svar på ”Viktig inköpstur idag

  1. Klart att Lino måste ha en ny boll och så får han dessutom två. Vilken tur.
    Blev ju en liten trevlig tur också.
    Tänk att man ska känna sig lite nervös när polisen kommer för nära! Fast man vet att man inte har gjort något fel.

Lämna ett svar