Ja men veckan börjar ju bra

Vi vaknade till en prefekt tvättdag, för lakan alltså. Så det var precis det jag gjorde när vi vaknade och började dagen. Jag körde alltså en maskin med tvätt och JR greppade sina påsar och gick runt trädgården och plockade bajjor. Jag har inte alltid tvätt att ta hand om men JR har som standard att gå rundan med påsarna. En syssla jag inte avundas honom, men nu är det så att jag har ett mycket känsligt luktsinne och JR har knappt något sådant. Så därför får han alltid ta hand om skitjobben och det gäller även då vi är ute med husbilen. Tänk så bra vi kompletterar varandra.

Ikväll var det dags att vattna lite igen och den rollen har oftast JR tagit på sig. Men jag brukar hjälpa till. Vi håller nog på lika mycket i trädgården.

Men den som var flitigast i trädgården idag var JR som rensade bort allt ogräs runt våra båda kottepalmer. Jag är väldigt tacksam för det då bladen är så vassa.

Jag bjuder på en liten fin solnedgång så ingen blir besviken. Håll till godo.

Hej då vises i morgon!

2 svar på ”Ja men veckan börjar ju bra

  1. Enkelt och praktiskt när var och en har sina uppgifter.
    Skönt att bli av med ogräset.
    Gillar solnedgångsbilderna.

Lämna ett svar