Åskan har hörts nästan hela dagen

Yttepytte regn har fallit och luften har varit fuktig så det har varit som att vistas i tropikerna. Lite jobbigt när man vill göra något. Därför har åtminstone jag hållit mig rätt stilla, men JR har gjort en del träarbete och har nog hunnit göra hälften nu. Eftersom trä är en hel del sämre än i Sverige så är det en del plankor som ska bytas ut på trädäcket. Det är kanske inte så nödvändigt men JR vill ha allting tipp topp och det är ju han som gör jobbet så jag protesterar inte.

Utan en brännande sol var det skönt att vistas ute och Lino intog sin viloplats. Han var inte särskilt brydd över att det bammade på himlen. Turbo gick och gömde sig i badrummet. Undrar om hon vet att det är säkraste rummet när det smäller? Nej, tror inte det men hon känner trygghet i att ligga under handfaten när åskan går.

Ett tag kändes det som att vi skulle få en rejäl regnskur men det blev inte mycket med den. Men för säkerhetens skull plockade jag in alla våra saker och tog ner parasollet. JR hämtade hem den gröna soptunnan. Det var kvavt inomhus så jag öppnade de stora fönstren i rummet så vi fick mer genomströmning vilket var så skönt. Vi har ju ställt undan alla fläktar utom bordsfläkten som bor i våra garderober under de kallare månaderna. Den står på bardisken och ger oss svalka om kvällarna.

Sol i morgon sade vädernisse och jag hoppas att han har rätt för jag hade tänkt tvätta lakanen som ligger och väntar i icke garaget. Men om det är gråväder och fuktigt i morgon också får de hänga vid avfuktaren i dressingroom. Allt löser sig sade kärringen som hade diarré. Usch, ska jag verkligen sluta inlägget med det? Ja, det ska jag. Höres i morgon.

2 svar på ”Åskan har hörts nästan hela dagen

Lämna ett svar