Redan mitt i september

Tycker att dagarna går så fort nu och det kan bero på att solen går ned redan vid 20.00 om kvällarna. Vi går in tidigare och det gör att det blir kväll och det känns lite höstaktigt. Tur vi har halsbanden med lysen till hundarna. Det är kolsvart ute och det är gott att se var hundarna är någonstans.

Sol idag med så jag passade på att tvätta kläder och frottéhanddukar. De torkade fint då det var +32 i skuggan. JR stackarn var och gjorde våra veckoinköp vilket var rätt svettigt idag. Jag körde logistiken hemma och det fungerade bra som vanligt. Men jag var en del varm efteråt. När så hundarna fått sin middag passade jag på att plaska med fötterna i poolen. Kallt tyckte jag men helt okej att doppa fötterna i.

Efter att jag hängt upp tvätten gick jag en runda i trädgården och Lino är alltid pigg på att följa med.

Grannen har en byggare i sin trädgård och det är alltid spännande att titta på. Jag var inte lika nyfiken som Lino. Det blommar en del fortfarande och det känns inte så mycket höst än så länge. Värmen gör ju sitt till också.

Det har varit en del traktorer i några veckor på rue Clemencau, men nu har det lugnat ner sig och vinskörden är nog bärgad till stor del. Gräsmattan är en icke grön sådan men eftersom vi har restriktioner med bevattning så kan vi inte hålla den grön på sommaren. Men jag tycker faktiskt att det är vackert ändå.

Turbo brukar inte gå med på mina turer men ligger gärna och väntar tills vi kommer tillbaka. Där blev jag också sittande tills JR kom hem med alla varor. Resten av eftermiddagen tillbringade vi ute och lyssnade till vår ljudbok. En bra avslutning på dagen och middag ikväll blev cesarsallad. Så nu är vi mätta och nöjda. Vi får se vad morgondagen för med sig. Inga planer eller måsten har vi.

2 svar på ”Redan mitt i september

  1. Det växer ju bra i din trädgård och snart blir väl gräsmattan lite mer grön igen. Inga problem med att det ska klippas i alla fall.
    Trevligt med sällskap på trädgårdsrundan. Som en drottning ligger Turbo och väntar på er. Så fin hon är!

Lämna ett svar