Värmen har återkommit

Efter en del kyliga dagar så har det blivit ett par grader varmare än det varit tidigare i veckan. Inte en enda droppe regn har fallit vare sig under natten eller morgonen. Därför var det två mycket glada hundar som störtade ut i morse. Sedan satt vi ute och bara njöt en stund.

JR har nästan gjort klart luckorna på vindsfönstret. Det återstår lite lister som ska komma på i morgon. Vi är mycket nöjda med vår lösning på vad vi skulle göra på ett fönster som vi inte alls tänkte använda. Dessa luckor passar så bra ihop med dem vi har till dressingroom och att det blev så billigt är ju inte heller fel.

Jag har kört en maskin med kläder idag och nu hänger allt i dressingroom. Ibland känns det helt okej att hänga allt där för då spelar det ingen roll vilken dag man tvättar. Men så är det ju underbart att hänga tvätten ute och soltorka den. Blandade känslor där för mig.

JR var tvungen att laga något på Mackan som lossnat och vi supportrar naturligtvis honom. Eller hur?

Vi hade en magisk stund där på kvällen innan solen gick ner. Jag vill föreviga det vi har kvar av vinfältet då jag befarar att det kommer byggas hus där. Men bilderna finns kvar i min kamera och på datorn. MInnen som är fina att ha kvar när annat fått ta plats. Det var fint så länge det varade men pengar talar också här precis som vår sydfranska sade.

Det finns alltid vackra ting runt omkring oss och jag försöker hitta dem. Lördag och snart dags för en ny veckas början för söndag är väl veckans första dag?

2 svar på ”Värmen har återkommit

  1. Ser snyggt ut med vindsfönstret. Passar så bra in med fasaden i övrigt.
    Perfekt att kunna hänga tvätten inne där ni har plats för det. Dessutom med luftavfuktare.
    Underbart vackra rosor.
    Här hos oss är veckans första dag på måndag och alltså är söndagen den sista dagen i veckan. Så är det i mina almanackor.

Lämna ett svar