Läkarbesök idag

Vädret var en smula hit och dit idag när det gäller solen och molnen.

Hallå solen det finns ett hål där du kan titta fram !!! Jodå det gjorde den på förmiddagen och vi behövde inte ha fleesjackorna på oss när vi var ute. Jag höll på att plocka undan frukosten då JR kom in med ett paket och gissa om jag hade svårt att bärga mig. Men jag gjorde klart allt innan jag började lossa på förpackningen.

Oj, den ser väldigt tjock ut så man undrar lite hur många pennor som finns inuti den. Så fint etui att ha allt samlat och lättillgängligt.

Man viker upp den ett varv till och jag har ett oändligt antal pennor att använda. Vet inte hur många nyanser av varje färg det är. Sedan olika blyertspennor, kolpennor och pigmentpennor. Sedan ett viktigt instrument som syns till vänster, suddgummit. Viktigt att kunna sudda ut hjälplinjer så allt blir mer naturligt. Ja, jag är glad och nu ska det bli roligt att prova nya saker. Ska leta bland mina foton och rita av dem.

Jag hade tid hos vår läkare idag på eftermiddagen och tyvärr är det tydligen brist på läkare i grannbyarna för jisses så mycket folk det var. Jag fick vänta trekvart och det hände aldrig tidigare. Ändå har vår läkare anställt tre till nu så det är fyra stycken som servar tre byar. Nåväl efter en kort undersökning fick jag mitt recept förnyat och även ett papper för provtagning till nästa år då jag ska på besök igen.

Jag hade ju slut på mina tabletter då jag tog de sista idag så det blev ett stopp på pharmacie och JR hade en restnotering då en sort av hans tabletter inte fanns då han hämtade sina. Så jag hämtade dem också nu. Skönt att komma hem och det tog inte lång stund tills det var mörkt ute. Nu är hundarna trötta och sover och vi ser på youtube som vanligt. Just nu seglar vi på en stor segelbåt i Medelhavet. I morgon blir det annat för oss.

2 svar på ”Läkarbesök idag

  1. Det var verkligen ett rejält skrin med mycket att välja på.
    Lite trist att behöva vänta men det är troligen bara för tillfället.
    Så bra att det inte var något fel på dig.
    Skönt att det inte blev något annat konstigt prov som du skulle lämna.

Lämna ett svar