En dag hemma igen

Annonser

Jag och hundarna vaknade vid tio och då vädret var strålande så släppte jag ut hundarna. Sedan öppnade jag upp huset och plockade fram smör och pålägg till brödet. Sedan gick jag ut och gav fåglarna deras mat. Satte mig ute och njöt av morgonen. JR sov en timme till och kom sedan ut och började med sin morgonrunda som innebär att plocka bajjor. Den sysslan har han fått eftersom han har dåligt luktsinne och jag med ett hyperkänsligt sådant är befriad. Snäll han är min älskade make.

Varje dag när jag ska bädda får hundarna var sin rå morot som de älskar. Idag var det inte så roligt eftersom JR körde iväg för våra veckoinköp. Nu handlar vi ju ofta för ett par veckor när det gäller middagar och vissa veckor blir det mycket medan andra inte lika mycket. Idag var det en hel del vi behövde. Sedan har jag beordrat JR att gå in på frisörsalongen i Super-U och klippa sig. Min högra arm är inte riktigt bra så jag känner mig inte redo att öppna min salong. Han gjorde det och det blev riktigt bra, samt att han lyckades tappa plånboken samtidigt. Jag fick ett upprört samtal och började leta hemma, men så kom ett nytt samtal och då hade han hittat plånboken hängandes från stolen bredvid på salongen. Så går det när man slänger av sig västen och fickorna inte är så djupa.

Vår stora palm har tagit lite stryk av kylan men den hämtar sig nu när det blivit lite varmare på nätterna. Första året blev jag förskräckt när jag såg detta men nu vet jag att det ordnar sig.

Någon kanske är nyfiken på vad jag köpte för växt på min shoppingresa?

Lilla mimosa ska få bo hos oss och vi är överens om var hon ska stå. Jag har längtat efter att ha en sådan i min trädgård ända sedan grannen köpte ett mimosaträd. Av en underlig anledning har de huggit ner trädet och jag tycker verkligen att det är konstigt. Nu kom han hem i ambulans för någon dag sedan och vi vet inte vad som hänt. Men Madame Y var där när bilen anlände så vi får väl fråga henne.

Dags för helg nu igen då eller hur?