Tvättade inte idag

Annonser

Med molnen som skymde solen ansåg jag att det inte var någon idé att tvätta lakanen. Det får vänta tills i morgon. Men med en trädgård finns det alltid saker att göra. Jag har haft mina ögon på staketet mot grannarna. En murgröna har slingrat sig över och även en annan häck av något slag. Idag var det dags att kapa bort allt det vi inte vill ha på vår sida. Det förstör vårat staket för trä mår inte bra av för mycket väta.

Jag undrar om vi kommer att få några eller någon oliv på vårat lilla träd i år? Blommar gör det ju i alla fall. Det är ju så roligt att vårat gamla olivträd faktiskt lever och frodas. Det verkade ju mer döende än levande så jag klippte ner det, men stoppade ner det i en kruka och så om den till liv igen. Så nu får den växa till sig och jag vet var den ska hamna till slut. Men det får vänta till hösten eller nästa vår.

Trots att molnen var så täta kunde vi njuta av utelivet och hundarna tyckte nog att det var rätt skönt. Vi försöker att byta av varandra ute då Turbo är i höglöp och håller man bara ögonen på henne så smyger hon inte iväg och gör inviter. Hon är ju ändå nio år nu så åldern tar ju ut sin rätt även under löptider.

Jag fick en del av mina franska vykort idag och det var så roligt att bläddra igenom dem. Nu har jag roliga motiv att teckna av ett bra tag framöver. Men jag väntar en sändning till och hoppas att den dyker upp snart. Men nu har jag 37 st motiv att teckna av. Är ju inte klar med mina gamla som jag har tre kvar av och de ska jag teckna av först. Jag tycker att det är så roligt att vara kreativ och jag tecknar ju av dessa motiv enligt mitt huvud och inte precis som bilden ser ut.

Tänkte köra en maskin med lakan i morgon om vädret tillåter att jag hänger dem ute. Annars får de vänta en dag till. Inget är hugget i sten hos oss. Men det jag ska göra är att fortsätta klippa bort häcken som invaderar vårat staket. Har en del kvar tills jag är nöjd. Men nu är det kväll och snart natt så jag ska sova på saken.