Jobb med mycket pengar

Det vill väl alla ha men ofta innebär det en hel del studier och det är inte alla som orkar eller klarar att gå så länge i skolan som det behövs. Därför söker många snabba pengar och en del lyckas faktiskt. Men det stora flertalet hamnar i kassan på Livsmedelsaffären eller liknande.

Vad beror det på då? Kontakter till sor del och viken uppbackning du har hemifrån när man är yngre. Sen är det de som har en drivkraft som orkar sig fram. För ofta är det många sk hundår innan man kan håva in pengar så man klarar sig.

Tyvärr så tror jag att ett flertal av de som försöker på ett eller annat sätt inte talar sanning. De för andra unga bakom ljuset och säger att de tjänar mer pengar än de gör. Att allt är så glamoröst fast i verkligheten sitter de hemma framför tv:n eller läser skvallertidningar. För det är ju så viktigt att bli framgångrik.

Detta gäller många av alla de yrken och sysslor som verkligen syns utåt. Man ska vara glamorös och bo fashionabelt. Men verkligheten är annorlunda. Ingen kan lyckas varje dag och alla har gråa vardagar. Vilket yrke man än väljer att satsa på. Det viktigaste är att man satsar fullt ut och fungerar inte det så ska man inte ta det som ett nederlag utan välja en annan inriktning istället.

Lämna ett svar