Min morgon

God morgon,

Sedan några år tillbaka börjar jag alltid mina morgnar med yoga och meditation. Ja, efter morgonpromenad med hundarna förstås.

Först gjorde jag några rörelser enligt Hathayoga och märkte rätt snart att det gjorde verkan på mitt välbefinnande. Jag kände mig lugnare och mer harmonisk. Men så köpte jag en bok om Ashtanayoga som behandlar andningen och inte så mycket rörelsen. Jag tänkte att detta skulle jag prova. Till det lade jag till 5 minuter meditation.

Allt föll på plats och hela jag fick ett inre lugn. Mitt humör ändrades och mitt sätt att närma mig problem. Tror jag blivit en trevligare människa som är mer vidsynt och inte så fördömande. Jag känner mig lyckligare och trots att livet inte alltid är en dans på rosor så finns det inget problem som är alltför svårt.

Så ge dig själv minst 10 minuter varje morgon.

Lämna ett svar