Lika söker lika

Det är ju så att vi söker människor som vibrerar på samma frekvens som en själv. Så den som klagar mycket dras till någon annan som gör det. Samma sak med dom som kritiserar. Men när en som klagar mer stöter ihop med någon som inte klagar lika mycket så skär det sig. Situationen blir jobbig och klagaren upplevs som väldig obekväm.

Så även med den som alltid skyller ifrån sig på andra eller annat. När det alltid finns omständigheter som den klagande aldrig kan rå för. För det är ju så att det är vi själva som styr våra liv.

Vi drar till oss samma saker som vi sänder ut. Skickar vi ut negativa vibrationer så drar vi till oss det också. Har man bara negativa tankar om något så blir det negativt.

Bara en sån sak som att man klagar på att man aldrig har pengar. Ja då får man heller inte några pengar. Tänker man istället så att när jag får pengar så ska jag göra si eller så, får man pengar tillslut. På ett eller annat sätt så kommer pengar.

Så var vaksam på vilka vibrationer du sänder ut så ska du se att allt blir annorlunda.

Lämna ett svar