Profilera sig själv i sociala medier

Det har blivit allt viktigare att skapa sig en profil och göra sig själv till ett produktmärke i de sociala medierna. Många använder sig av facebook och gör det smart. Men de flesta använder sig av det för att hålla kontakt med sina vänner och hitta nya. Jag hör nog till dom sistnämda.

Det jag har tänkt på är att kanske uppdatera min profil så att alla verkligen ska se vem jag är och vad jag vill. Det har jag nog varit lite rädd för tidigare. Men det gäller att verkligen tänka till innan man skriver något. För hur ofta har man inte läst hur folk gjort bort sig och även blivit av med sina arbeten. Så hur öppen ska man egentligen vara?

Att marknadsföra sig har blivit viktigare än tidigare. Ge ett avtryck var man än befinner sig så andra ska komma ihåg vem man är. Jag är faschinerad av detta och kommer säkert att återkomma till detta i senare inlägg.

2 svar på ”Profilera sig själv i sociala medier

  1. Trots att jag skriver otroligt mycket på nätet så är jag tämligen försiktig med VAD jag skriver. Är fullt medveten om att allt jag skickar ut i cyberspace kan användas emot mig så det gäller att tänka till.
    Kram Ninni

Lämna ett svar