Börje Ahlstedt i tv just nu

Sitter och ser på honom i tv, klagande på allt och alla. Han måste verkligen må dåligt. Kritiserar “posörer” säger han, vilka är hans fd kollegor på dramaten. Dom har han hängt ut i sin bok. Dessutom menar han att han inte vill hänga ut dom i boken. Hela hans person skriker ut “Tyck synd om mig, bry er om mig, se mig”. Jag funderar om han får för lite roller eller för dåliga.

Han om någon skulle behöva läsa boken En klagofri värld. Jag tycker faktiskt synd om honom. En så duktig skådespelare gnäller i tv istället för att göra bra teater. Tror han är avundsjuk och känner sig utkonkurrerad. Det verkar som att han skrivit boken på grund av att en teaterpjäs lades ned. Ingen ville spela med honom som regissör. Han blev utslängd från Dramaten och det verkar vara grunden i det hela.

En sårad människa som istället för att gå vidare, klagar på allt och alla. Så tråkigt.

Lämna ett svar