Melodifestivalen

Idag drar det igång. Jag ska erkänna att jag älskar detta evenemang.

Många kritiserar uplägget och säger att man inte kan tävla i musik. Jag känner att avundsjukan flödar när jag läser allt om detta. Hur många artister vill inte vara med och får inte frågan? Vilka är de som inte vill ha inflytande över vilka melodier som ska vara med? Det är så lätt att klaga och kritisera. Men hade det blivit bättre om dessa belackare fått vara med? Det undrar jag verkligen.

Varför inte bara njuta och uppskatta alltihop. Det är en orgie i musik och artister så jag tycker vi kan gilla läget. Jag hade aldrig klarat att få ihop detta.

Jag tänker i allafall njuta av detta evenemang och alla artister som ställer upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.