Reflektioner angående melodifestivalen

God middag,

Såhär dagen efter första deltävlingen, anser jag att det var en trevlig tillställning. Men den lyfte aldrig riktigt. Låtarna som gick vidare till Globen var rätt givna.

Jag blev glad att Pernilla Andersson får en andra chans. Hennes låt stack verkligen ut från mängden och jag gillar hennes röst. Skulle tro att om hon sjungit på engelska, så hade hon gått direkt till finalen. Att hon sjöng på svenska tycker jag är bra. Hålla på sin integritet som artist och inte vara beräknande, högaktar jag henne för. Det hade varit så lätt att vara beräknande.

Nu ser jag fram mot att höra alla andra låtar och är nyfiken på vilka som kommer att sjunga i finalen. Slutsummeringen blir att det är ett lättsamt och trevligt program, men det behövs mer för att lyfta det.

Lämna ett svar