Man tager vad man haver

Så brukar man säga. Så idag tog mannen ett gammalt toalettlock och satte på väggen. Det låter kanske drastiskt men vi skulle sätta upp en tv på väggen i mitt skrivarrum. Så det gamla trälocket fick tjänstgöra som bas för tv:n. Det blev faktiskt väldigt bra. Vi ska betsa det mörkt och sen ser man inte vad det har varit från början.

Ja så enkelt kan man återanvända saker som man kasserat. Finns det inte att köpa det man behöver så tar man det som finns till hands. Jag tycker det var genialiskt. Nu kan jag sitta vid datorn och samtidigt ha på tv:n. Har suttit vid köksbordet tills nu, då jag vill ha tv när jag jobbar. Men nu kan jag sitta i en skön stol i skrivarrummet som är stort och har utsikt mot gatan. Vilket gör att jag har full koll på det som sker. haha.

Premiär blir på måndag, har jag tänkt.

Lämna ett svar