Vrede hur tolkar man det?

Jag blev väldigt arg för en stund sen. I mina ögon var det mycket befogat, Så vad gällde det då? Jo, mannen somnade vid bordet och vägrade att ens försöka vakna till. Ska man bli arg för en sådan sak? Hm, jag blev det iallafall. Kanske för att jag fick sköta hundarnas mat och utgång.

Kanske var det för att jag kände mig förbisedd? Ja, det är nog det troliga. Att bli ignorerad är nog bland det värsta man kan bli. Så vad gjorde jag. Slängde igen en dörr. Väldigt moget! Sen gjorde jag inget mer eftersom jag insåg att det bästa är att ignorera mannen i min tur.

Det fungerar så detta är mitt råd. Ge igen med samma metod, bli inte arg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.