Kylslagen promenad idag

Vintern tycks bita sig fast över Sverige. Minusgraderna bara haglar över oss. Blåsten över södra Sverige har avtagit lite, så nu kan man ju gå lite långpromenader. Vilket våre tre stora hundar uppskattar. Jag hade önskat att det blivit lite plusgrader, så vi kan duscha hundarna. Dom börjar bli lite smutsiga nu.

Söndagen lider mot kväll och den har varit väldigt skönt långtråkig, som man uppskattar vid vuxen ålder. Hemsk skulle nog ett barn eller tonåring tycka. Men det har väl med att man arbetar och inte har så mycket fritid på vardagarna. Så när det är kallt blir man lite passiv. När plusgraderna kommer vaknar livsandarna.

Denna vinter har vi inte varit ute på något spännande, men jag är väldigt sugen på att köpa blijetter till Les Miserables som kommer upp i mars. Jag tror det var då i alla fall. Måste kolla upp det.

Jag ska titta runt lite på vårkläder också. Något billigt som piffar upp vardagen. Lite leggings, jeans, t-shirts och någon klänning kanske. Vi får se vad jag hittar. Får surfa runt och leta.

Så ha en skön söndagskväll på er alla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.