fbpx
Jag tänker avsluta mina inlägg om Laikaindianerna här

Jag tänker avsluta mina inlägg om Laikaindianerna här

Det jag ville med att ta upp dessa fyra nivåer från jordbevararna, var att visa hur vi människor är funtade. Att vi kanske stannat upp i en nivå och agerar utifrån den.

Djuren som indianerna använder sig av, är lätta att tänka på vid olika tillfällen. Hur agerar dom och hur agerar jag i olika situationer? Ska jag kanske fundera lite på, om jag ska försöka tänka på ett annat sätt? Ja, det är upp till var och en att bestämma. Var någonstans i min varseblivning= självkännedom vill jag vara?

Naturfolk har en hel del att lära oss andra, som lever i det moderna, industraliserade samhället.

Nivå 1 ormen, Nivå 2 jaguarern, Nivå 3 kolibrin, Nivå 4 örnen

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: