Det är många frågor i mina inlägg idag

Men när dagen börjar som den gjorde, och fortsätter som i en fråga kände jag att det får bli så. Själv känner jag att mitt liv var som en tango idag. Heta känslor och yviga gester. En argentinsk sådan.

Men i morgon är det nog en annan musik som gäller. Jag gillar variation så det är helt ok för mig. Livet är ju så hela tiden. Ena dagen upp och andra dagen ner. Inte för att den var speciellt ner idag men en liten dipp, känns det som.

När jag kom hem idag, hade jag stor lust att skälla ut en viss person. Tur att den personen inte ringde idag, för det hade absolut inte gagnat mig. Nu är jag mer sansad och mer avvaktande till nästa möte, som hon förhoppningsvis kommer till. Men ärligt talat vem vill bli behandlad som andra klassens människa? Jag tänker aldrig tillåta någon att behandla mig som en sådan, för det finns inga sådana. Alla människor ska bemötas med respekt.

Du vet aldrig när och i vilket sammanhang du kan träffa på samma människa igen. Då kanske rollerna är ombytta.

Lämna ett svar