Det är många frågor i mina inlägg idag

Men när dagen börjar som den gjorde, och fortsätter som i en fråga kände jag att det får bli så. Själv känner jag att mitt liv var som en tango idag. Heta känslor och yviga gester. En argentinsk sådan.

Men i morgon är det nog en annan musik som gäller. Jag gillar variation så det är helt ok för mig. Livet är ju så hela tiden. Ena dagen upp och andra dagen ner. Inte för att den var speciellt ner idag men en liten dipp, känns det som.

När jag kom hem idag, hade jag stor lust att skälla ut en viss person. Tur att den personen inte ringde idag, för det hade absolut inte gagnat mig. Nu är jag mer sansad och mer avvaktande till nästa möte, som hon förhoppningsvis kommer till. Men ärligt talat vem vill bli behandlad som andra klassens människa? Jag tänker aldrig tillåta någon att behandla mig som en sådan, för det finns inga sådana. Alla människor ska bemötas med respekt.

Du vet aldrig när och i vilket sammanhang du kan träffa på samma människa igen. Då kanske rollerna är ombytta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: