Rockar ditt liv?

Tycker du det är en konstig rubrik? Här kommer en liten förklaring, vad jag menar med den.

Om man tänker sig livet som musik, så vilken musik passar till ditt liv just nu? Och vilken musik skulle du föredra att ditt liv rörde sig i? Går det i någon av de äldre musikstilarna, som gammaldans, jazz, tiodanserna (vals,foxtrot mm), eller är det rock, pop, hiphop eller exprimentell musik. Kanske klassisk musik?

Har du ens tänkt i dom banorna tidigare? Nej, tänkte väl det. Fundera en liten stund på det.

Du kanske älskar hårdrock, men känner att det för det mesta är dansbandsmusik som ditt liv rör sig i. Trots att du bara lyssnar till hårdrock. Då är det något som inte stämmer, eller hur?

Så hur kommer det sig att ditt liv är som “dålig” musik i dina öron, och inte den musik du älskar? För många tråkiga måsten? Vardagsslit som dödar musiken. Svårt att komma ifrån dammsugning mm. Du kanske ska se på dessa sysslor på ett annat sätt. Ha på dig andra kläder när du utför dom, avbryt när det suger och återuppta efter en bra låt kanske. Vem är det som säger att du måste göra just den sysslan på 40 min blankt? Låt det ta 2 tim eller en hel dag om så är. Gör annat mellan om det tar emot.

Med andra ord försök leva ditt liv, lite roligare varje dag. Du är värd det.

Lämna ett svar