Allt är inte negativt

Det kanske verkar som att jag endast tar fasta på problem och tråkigheter. Men det gör jag verkligen inte. Mycket är positivt, och varje dag så försöker jag hitta guldkorn.

Det kan hända att man får en dipp, och då gäller det att riktigt leta efter något positivt. Ibland så får man anstränga sig för att göra det, när man andra gånger hittar det direkt. Har man djur hemma som jag har så händer det något varje dag som får en att dra på smilbandet. Men egentligen räcker det att stryka med handen över pälsen på ett djur, så blir man mjuk inuti.

På min dagliga hundpromenad, brukar jag ofta möta ett gäng hundägare. Det blir en massa hundar som skäller och ska hit och dit, men alla ler och skrattar åt dom. Efteråt har man alltid måbrakänslor inuti, hur man än har känt sig innan och hur dåligt vädret än är.

Kanske inte mycket och en del av er tycker nog det är banalt, men det är min vardag och jag älskar den. Jag lever inte ett hektiskt storstadsliv längre, utan har valt bort det. Jag söker det vackra i vardagen och oftast så hittar jag det. Livet är vackert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.