Bloggdrama

Jag läser andra bloggar och även skvaller om dem. Nu har det blossat upp ett drama om en av “toppbloggarna”. Jag kan nämna att hon kallar sig Kissie och lever på att vara spydig. Hela tiden har hon på en väldig dålig svenska sablat ner på andra bloggare. Nu har en video, där hon och hennes bror smetar upp nazistpropaganda visas. Reportern som publicerat det hela har blivit hotade av henne och annonsörer har dragit sig ur hennes blogg.

Jag har sett dessa sk “toppbloggare” länge och deras dramer, och bara väntat på att de ska göra bort sig. Att det inte håller att vara elak och skapa intriger. Men jag är glad att inte vara så ung längre och desperat.

Det jag vill med min blogg är att skapa ett djupare medvetande och harmoni. Och när jag når mer popularitet så har jag etablerat mitt signum. Jag är författare och ingen kluddare som många bloggare verkar vara. krafsa ner något om vad du äter och sminkar dig med så läser tonåringarna det. Det håller en kort period men sedan dör det. Att sen skriva på dålig svenska gör att med tiden, så orkar ingen läsa krafset. Eller vad tror du?De blir nog mycket ensamma i slutänden.

2 svar på ”Bloggdrama

  1. Wonderful items from you, man. I’ve understand your stuff prior to and you are just too wonderful. I actually like what you’ve acquired here, really like what you are saying and the best way by which you assert it. You make it enjoyable and you still take care of to stay it wise. I can’t wait to learn much more from you. This is actually a terrific site.|

Lämna ett svar