25 år sedan Palme mördades

Idag är det 25 år sedan Sveriges statsminister blev mördad. En fruktansvärd händelse. Vad man än tyckte om honom som statsminister eller människa, så finns det ingen anledning att mörda. Vi har rösträtt i Sverige och har alltså möjligheten att rösta bort någon som vi inte gillar. Därför blir en sådan händelse än mer fruktansvärd.

Att sen inte polisen lyckas få tag i mördaren gör allt värre. Jag och många med mig ser nog det som en konspiration och inte en enskild människas verk. Därför tror jag att sanningen kommer att dö med de som har med mordet att göra. Kanske har någon sanningen inlåst någonstans och vid dennes död, så kan vi få veta hur allt gick till. Man hoppas ju på det i alla fall. Om inte är det verkligen kallhamrade människor och då kan dom göra det igen.

Man kan spekulera hur mycket som helst, utan att ens vara i närheten av sanningen. Men vi måste ta avstånd från detta sätt att bli av med ledare som vi är missnöjda med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: