Detta med yngre män

Visst är det skillnad om en äldre kvinna väljer en yngre man än om en äldre man väljer en yngre kvinna? Vi vill så gärna sätta in folk i åldrar och jag blir så störd av det. Vad spelar ålder för roll i ett förhållande. Inte ett smack enligt min åsikt. Jag vill länka till ett inlägg angående detta.http://genusnytt.wordpress.com/2011/03/03/kanda-kvinnor-vill-ha-unga-man/

Detta inlägg tycker jag är mycket bra i denna debatt. Vi kategoriserar alldeles för mycket när det gäller åldrar i förhållanden. Något vi måste tänka på tycker jag. Hur vi säger när en äldre man har en yngre kvinna och en äldre kvinna har en äldre man.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.