Vad är det som händer i Sverige?

Bomber på arbetsförmedlingar och mot privatpersoner på olika håll och kanter. Man blir förskräckt när man läser dessa rubriker. Törs man stå upp och säga vad man tycker eller ska man hålla tyst? Det kan vara så att en morgon sprängs bilen i luften eller om man besöker ett affärscentrum. Vårt samhälle har blivit så osäkert och otryggheten har blivit vår vardag.

Vi vet inte heller vilka våra grannar är och vilka kopplingar de har till dessa människor som inte drar sig för att spränga andra i luften. Ska vi börja vara misstänksamma mot alla ? Detta samhälle är det väl ingen som vill ha? Vilka är dessa människor?

Det verkar som att de vill ha uppmärksamhet och skrämmas. Något som vi måste stoppa, men frågan är hur ska vi kunna göra det? Ha fler poliser eller militärer på gatorna? Man känner sig verkligen maktlös mot detta som sker. Men jag tror att det första som bör göras är att ta reda på vilka det är som sysslar med detta och kartlägga dem. För när man avslöjar dem har vi en chans att fånga in dem.

Detta är något vi som medborgare bör kräva och har rätt att kräva av myndigheterna.

Lämna ett svar