Utrikesministern i Stockholm igen

Carl Bildt är tillbaka i Stockholm för att arbeta på hemmaplan. Mötet i Bryssel var lyckat och handlade mest om mellanöstern och nordafrika. Han höll även ett anförande angående internet och det finns att läsa på ud:s hemsida om någon är intresserad. Som alla säkert hört nåddes en överenskommelse angående Syrien och där skärpte eu sina restriktioner. Innan Bildt åkte hem blev han intervjuad av nyhetsbyrån Aljazeera som är mycket intresserade av vår inställning till Syrien.

Idag kommer förberedelser att göras inför kommande resor. Reinfeldt har också kommit hem från sitt besök i Sydamerika som Bildt troligtvis också kommer att besöka senare. Han är också bekymrad över läget i Sudan och okuperingen av Abeyi-området.

http://carlbildt.wordpress.com/2011/05/24/valkommen-arbetsdag/

Lämna ett svar